5 kysymystä. Vastaajana myynti- ja markkinointijohtaja Marita Björkbom-Ristimäki, Multiprint Oy

Miten olet päätynyt nykyiseen työpaikkaasi?

Nykyiseen työpaikkaani tulin viisi vuotta sitten. Yritys oli silloin Länsi-Suomessa toimiva Karhukopio, joka on nyt monilla yritysostoilla kasvanut yli kolminkertaiseksi, vaihtanut brändinsä Multiprintiksi ja laajentunut 14 paikkakunnalle. Olen aina toiminut myynnin ja markkinoinnin parissa, mutta eri toimialoilla. Työpaikkojani ovat olleet Stockmann, Mercuri Urval ja Suomalainen Kirjakauppa. Ennen Multiprintiä olin telealalla.

Mitä kaikkea työpäivääsi kuuluu?

Työhöni kuuluvat konsernin yhteiset myynti- ja markkinointiasiat, ja hoidan myös myyntiä isoille asiakkaille. Nyt työstämme vuosittaista, isoa myyntikokoustamme. Olemme viime vuosina laajentuneet paljon, ja teemme siksi töitä yhteisten toimintatapojen kehittämiseksi. Myynti ja johto opiskelevat asiakasjohdettua toimintatapaa. Se on inspiroivaa, ja uskomme voivamme jalostaa parhaita käytäntöjä ja oppia toisiltamme.

Mitä haasteita ja mahdollisuuksia näet nykypäivän työelämässä?

Sähköisten palveluidemme kehittäminen on ajankohtaista juuri nyt. Kesän aikana olemme uudistaneet verkkosivujamme, avanneet mobiilisivut ja kehittäneet sähköisiä asiakasviestinnän palveluja.

Mitä haluaisit alalla muuttaa, mitä kehittää?

Nykypäivän työelämässä on paljon haasteita, mutta vielä enemmän mahdollisuuksia. Nöyrällä ja asiakasorientoituneella asenteella pystymme auttamaan asiakkaidemme tuloksentekokykyä. Meillä on hyvä porukka, ja yrityksemme satsaa koulutukseen. Asiakkailla on myös tarpeita erikoisprosesseihin, ja asiakasvaatimusten kautta voimme kehittyä varsinkin tietoturvapuolella.

Toimialallamme on ehkä eniten kehittämistä tuloksen tekemisessä. Tarjouksia hinnoitellaan paljon vain muuttuvilla kustannuksilla, mikä on vuosien varrella johtanut huonoon katetasoon. Kehittyvällä yrityksellä tulee olla investointikykyä ja mahdollisuus tuotteistaa uusia palveluja. Itse olemme hyvässä vauhdissa, ja tähän suuntaan toivon toimialamme kehittyvän.

Kenelle haluaisit heittää seuraavat kysymykset?
Seuraavat kysymykset heittäisin Viestintätoimisto Telegraafin toimitusjohtajalle Marja-Terttu Rantaselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s