tuottavuustyo.fi on uudistettu

TTK:n ja työmarkkinajärjestöjen ylläpitämä tuottavuustyo.fi-sivusto on uudistettu. Sivuston tavoitteena on tukea johdon ja henkilöstön yhteistyötä työpaikkojen tuottavuuden kehittämisessä.

Sivustolla esitellään käytännönläheisesti työpaikkojen tuottavuuden kehittämiseen vaikuttavia yhdeksää tekijää: hyvä johtaminen, yhteistyö ja verkostot, sujuvat työprosessit, innovaatiot, hyvä laatu, joustavat työajat, työhyvinvointi, palkitseminen ja hyvä ammattitaito. Siellä kerrotaan myös työpaikkojen onnistuneista tuottavuustoimista ja julkaistaan tuottavuusaiheisia artikkeleita sekä esitellään TTK:n ja muiden koulutusyrittäjien tuottavuuteen liittyvää koulutustarjontaa.

Sivustolla seurataan myös työ- ja elinkeinoministeriön johdolla laaditun Työelämän kehittämisstrategian edistymistä. Siellä esitellään Tekesin ja Työsuojelurahaston tukemien kehittämishankkeiden tuloksia ja käytännön sovellutuksia.

TTK on uudistanut sivuston yhteistyössä työnantaja- ja palkansaajajärjestöjen kanssa. Työmarkkinajärjestöillä on myös keskeinen rooli hallituksen starttaaman työelämän kehittämisstrategian suunnittelussa ja käytännön toimien ohjaamisessa.

– Yhteisen ponnistelun tavoitteena on yritysten ja julkisten organisaatioiden menestyvä toiminta, työpaikkojen pitäminen Suomessa sekä uusien työpaikkojen luominen, sanoo TTK:n työelämän kehittämisestä ja tuottavuudesta vastaava asiantuntija Risto Tanskanen.

Strategialla tavoitellaan työelämän pitkäjänteistä kehittämistä aina vuoteen 2020 saakka. Sen tavoitteena on parantaa työelämän laatua, työhyvinvointia sekä tuottavuutta ja tuloksellisuutta – myös työllisyysastetta.

Lisätietoja: www. tuottavuustyo.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s