Kanava-tietokirjapalkinto myönnetään vuoden parhaalle tietokirjalle

Kanava ja Otavan Kirjasäätiö myöntävät vuosittain 10 000 euron Kanava-tunnustuspalkinnon vuoden parhaalle suomalaiselle politiikan, yhteiskunnan, talouden, historian tai kulttuurin alan tietokirjalle. Raati valitsee ensin ehdolle palkinnon saajaksi kymmenen teosta, jotka esitellään lokakuun Kanavan numerossa. Raadin puheenjohtaja valitsee sen jälkeen näistä tunnuspalkinnon saajan. Valinta julkistetaan Helsingin kirjamessuilla 2012.

Kustantajat voivat lähettää 1.1.2012 ja 20.10.2012 välisenä aikana ilmestyneitä tietokirjoja ehdolle tunnustuspalkinnon saajaksi lähettämällä neljä kappaletta teosta Kanavan raadille (raatilaisten postitusosoitteet ilmoitetaan erikseen). Myös teosten kirjoittajat, palkintoraadin jäsenet ja muut tietokirjallisuuden ystävät voivat ehdottaa teoksia palkinnon saajaksi, mutta tällöinkin teosten kustantajan on toimitettava teokset raadille.

Osallistumismaksua ei ole. Palkintoraati arvioi tarvittaessa teoksen osallistumiskelpoisuuden. Palkinnon ehdollepanoajan lopulla 1.–20.10.2012 ilmestyneistä kirjoista on toimitettava raadille vedokset 1.10. mennessä. Lisäksi tarvitaan tieto lopullisesta ilmestymispäivästä ja valmis teos heti sen ilmestyttyä.

Raadin puheenjohtajana toimii Kanavan päätoimittaja Ville Pernaa ja lisäksi raatiin valitaan 2–3 myöhemmin ilmoitettavaa jäsentä. Raadin sihteerinä toimii Kanavan toimitussihteeri Pertti Suvanto.

Lisätietoja: päätoimittaja Ville Pernaa, puh. 050 539 4310
Kilpailun yhteystiedot: Kanava/Tietokirjapalkinto, Maistraatinportti 1, 00015 Otavamedia.
Raadin sihteeri Pertti Suvanto antaa tarkempia ohjeita, puh. 09 1566 537, pertti.suvanto@otavamedia.fi
http://otavankirjasaatio.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s