Mikkelin kesäpäivät 23. -24.8.2012: Työ tuo työtä

Mikkelin kesäpäivät vaihtaa ajankohtaa alkusyksyyn, mikä varmasti tuo lisää osallistujia. Päivät on kaikille työelämän uudistamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille tarkoitettu valtakunnallinen työelämäseminaari.

Myös kohderyhmää on hiukan tarkennettu ja laajennettu. Tilaisuus on tarkoitettu yritysten ja julkishallinnon edustajille kaikilta organisaation tasoilta. Perinteisesti päiville ovat osallistuneet yt-toimikuntien ja työmarkkinajärjestöjen edustajat. Seminaarin paikkana on edelleen Mikkelin konsertti- ja kongressitalo Mikaeli. Seminaari aloitetaan torstaina 23.8. klo 17.00.

Vuoden 2012 teema Työ tuo työtä pitää paikkansa. Työtä ei tule tumput suorina odotellen. Seminaaria rakennetaan tällä ajatuksella ja raikkaalla otteella, tukevasti ajassa työelämän liikahduksia herkällä korvalla kuunnellen.

Mikkeliin lennähtävät maailmanvalloitusmatkaltaan Angry Birds markkinointijohtajansa Peter Westerbackan kanssa. Kristallipalloa Mikkelissä pyörittää tulevaisuudentutkija Elina Hiltunen.

”Pane kaikki mitä olet pienimpäänkin mitä teet”, on Suomen Kansallisbalettiakin johtaneen Jorma Uotisen ohje työn tekemiseen. Työ toi töitä myös Pyhäjoelle, ja kunnanjohtaja Matti Soronen kertoo millaisilla töillä ydinvoimalapotti hoidettiin kotiin.

Suomalaisten kanssa 20 vuotta töitä tehnyt kanadalaissyntyinen André Chaker valottaa näkemyksiään suomalaisesta työnteosta ja työotteesta. Bisnesenkeli, partneri Kaija Pöysti Aldanella Oy:stä on sitä mieltä, että perinteisestä teollisuudesta on pidettävä huolta. EK:n emeritusjohtaja Seppo Riski kritisoi työmarkkinapolitiikkaa ja Teknologiateollisuus ry:n ryhmäpäällikkö Harri Jokinen kertoo vientiyritysten haasteita. Ajatuksen lentoa seminaarisalissa riittää – siitä pitää huolen puheenjohtaja/toimittaja Timo Harakka.

Monesti mukana olleena voin vilpittömästi suositella seminaaria kaikille. Vain melko kallista osallistumismaksua olen kritisoinut, varsinkin pienille yrityksille se voi olla kynnyskysymys. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s