Lasten tapaturmavakuutuksen voimassaoloaika pidentyy

Tiesithän, että perheesi on oikeutettu edullisiin henki- ja tapaturmavakuutuksiin, jotka järjestösi on neuvotellut puolestasi? Helmikuussa lasten tapaturmavakuutuksen voimassaoloaika pidentyi viidellä vuodella.

Ifin yhteistyökumppani Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva tuo järjestöjäsenten aikuistuville lapsille hyviä uutisia. Lasten Ryhmäsampo Primus -tapaturmavakuutus on jatkossa voimassa siihen saakka, kun nuori täyttää 23 vuotta. Tähän saakka vakuutus on päättynyt, kun nuori täyttää 18 vuotta. Muutos päivittyy olemassa oleviin vakuutuksiin automaattisesti. Tapaturmavakuutuksen sisältöön ja hintaan tulee muutama muutos 18 ikävuoden jälkeen.

– Sen vakuutuskauden alussa, kun nuori täyttää 19 vuotta, vakuutuksen ehdot ja hinnat muuttuvat aikuisten tapaturmavakuutuksen mukaisiksi. Tällöin on hyvä tarkastaa esimerkiksi, että nuorella on riittävä vakuutusturva urheiltaessa, markkinointijohtaja Minna Mikkanen Kalevasta kertoo.

Lapsesta saakka jatkuneen vakuutuksen merkittävä etu on se, että tapaturmavakuutus pysyy voimassa automaattisesti ilman uutta terveysselvitystä, vaikka nuori saavuttaakin aikuisiän. Jos nuori ottaa 19-vuotiaana tai myöhemmin kokonaan uuden tapaturmavakuutukseen, saatetaan vakuutuksen kattavuutta rajata vanhojen tapaturmien perusteella.

Ryhmäsampo Primus on Kalevan tarjoama vakuutus, johon ovat oikeutettuja useiden järjestöjen jäsenet Suomessa. Lapsen tapaturmavakuutuksen voi hankkia siihen saakka, kun nuori täyttää 18 vuotta. Ryhmäsampo Primuksen voi ostaa osoitteesta http://www.henkivakuutuskuntoon.fi, Ifin konttoreista tai puhelimitse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s