Helsingin Faktoriklubi ry: vuosikokous

Helsingin Faktoriklubi ry: vuosikokous pidettiin Päivälehden museossa 27.3.2012.

Kokouksen avasi klubin puheenjohtaja Tuomo Hekkala, ja ensimmäisen puheenvuoron piti Mediaunioni MDU:n puheenjohtaja Mikko Honkanen. Hän esitteli tärkeimmät asiat raamisopimuksesta ja työurasopimuksesta. Osanottajat saivat tietoa alan kehityksestä ja MDU:n nykyisestä osastorakenteesta, jäsenmäärästä ja -rakenteesta. Mikko kertoi myös liiton ja osastojen taloudesta sekä MDU:n viestinnästä ja tiedotuksesta nykyisellään.

Vuosikertomus käytiin läpi. Muutama virhe oli eksynyt mukaan. Ne korjattiin kokouksen yhteydessä. Vuosikertomuksen sivulla 5, kohdassa Syyskokous, havaittiin virhe valituksi tulleissa toiminnantarkastajissa. Toiminnantarkastajiksi valittiin siis syyskokouksessa Risto Pirhonen ja Reijo Leppänen, ja varatoiminnantarkastajiksi Eila Kontturi ja Paavo Lindholm.

Rahastonhoitaja Irma Piironen esitti tilinpäätöstiedot ja budjetin vuodelle 2012. Päätettiin, että kuluvan vuoden osastomaksua ei peritä, koska osastopalaute palautui entiselle tasolle. Johtokuntaan valittiin neljä jäsentä ja kaksi varajäsentä, puheenjohtajaksi Tuomo Hekkala ja johtokuntaan Mikko Honkanen, Jari Leppimaa, Susanna Lindfors ja Irma Piironen. Varajäseniksi valittiin Emmi Koskinen ja Hannu Koponen. Toiminnantarkastajina jatkavat syyskokouksessa valitut Risto Pirhonen ja Reijo Leppänen, ja varatoiminnantarkastajina Eila Kontturi ja Paavo Lindholm.

Hekkala kertoi, että klubin toimistonhoitajan työaika lyhennettiin yhteen päivään viikossa vuoden alusta alkaen. Järjestelyn toteuttamiseksi johtokunnassa on mietitty, mitä toimistonhoitajia tehtäviä voidaan siirtää johtokunnalle. Lisäksi keskusteltiin mahdollisesta yhteistyöstä muiden osastojen kanssa. Helsingin Faktoriklubin, Itä-Uudenmaan Faktorien sekä Graafiset Teknikot-Insinöörien johtokunnat pitävät yhteisen palaverin, jossa pohditaan erilaisia yhteistyömahdollisuuksia kyseisten osastojen välillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s