Metka matka Päivälehden museossa

Kuvittajat ry juhlii 10. toimintavuottaan lasten kirjankuvitusnäyttelyllä Metka matka -näyttelyssä Päivälehden museossa. Esillä on nykypäivän huimia seikkailuja, klassisia satuja ja lasten tietokirjakuvitusta satumaisessa ympäristössä. Näyttelyyn on valittu seuraavat kuvittajat: Sari Airola, Lena Frölander-Ulf, Janne Harju, Suvi-Tuuli Junttila, Liisa Kallio, Ilja Karsikas, Erika Kallasmaa, Mika Launis, Marika Maijala, Annika Mannström, Pauliina Mäkelä, Pekka Rahkonen, Alexander Reichstein, Salla Savolainen, Virpi Talvitie, Christel Rönns, Julia Vuori ja Anne Vasko.

Osa satuhahmoista seikkailee näyttelyarkkitehti Tarja Kunttusen suunnittelemassa lavastetussa ympäristössä. Näyttelyn graafisesta ilmeestä vastaa Marika Tynnilä. Kaikki valitut työt ovat esillä originaaleina. Näyttelyssä on mahdollista tutustua myös lastenkirjoihin, joista kuvitukset ovat valittu.

Museo järjestää myös kuvitusaiheisia työpajoja lapsille sekä lyhyen kuvitusaiheisen seminaarisarjan syksyllä 2012. Samanaikaisesti esillä on myös uutta Helsingin Sanomien lehtikuvitusta museon pysyvän kokoelman puolella.

Lasten kirjankuvitusnäyttely Päivälehden museossa 21.3.-30.9.2012
Avoinna ti-su 11-17.  Vapaa pääsy
www.paivalehdenmuseo.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s