HockeyBird Jääkiekon MM-kisojen postimerkkiin

Jääkiekon 2012 MM-kotikisojen postimerkin kuva-aiheeksi tulee paljon huomiota herättänyt kisamaskotti HockeyBird. Postimerkki, postikortit ja ensipäivänkuori tulevat myyntiin 21. maaliskuuta 2012. Postimerkin ja oheistuotteiden suunnittelusta vastaa sama mies,  joka on myös MM-kisamaskotin ilmeen takana. Kyseessä on Rovio Entertainmentin Lead Artist Toni Kysenius , jonka haaveena on ollut opiskeluajoista lähtien nimenomaan postimerkin suunnittelu.

– HockeyBirdin tehtävänä on tuoda lintuenergiaa suureen urheilujuhlaan ja tunkea nokkansa ihan joka paikkaan eli tietysti se luistelee myös postimerkkiin, Toni Kysenius kertoo.

Kymmenen merkin arkeissa myytävä 1. luokan tarrapostimerkki soveltuu hyvin myös Suomen ulkopuolelle lähetettäviin kisatervehdyksiin. Postimerkistä otetaan viiden miljoonan kappaleen painos. Merkin painamisesta vastaa hollantilainen Joh. Enschedé Stamps -painotalo. Kymmenen kappaleen HockeyBird-postimerkkiarkki maksaa 7,50 euroa ja ensipäivänkuori 1,30 euroa. Kisaterveiset voi lähettää HockeyBird-postikorteilla, joita on viisi erilaista samanaiheisessa pakkauksessa.2012 Jääkiekon MM-kisat postimerkki

Suomi ja Ruotsi jakavat jääkiekon MM-kisojen isännyyden vuosina 2012 ja 2013. Vuonna 2012 kisojen pääpaikkana on Helsingin Hartwall Areena ja toisena pelipaikkana toimii Tukholman Ericsson Globen. Vuoden 2012 kisojen pelipäivät ovat 4.-20. toukokuuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s